Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen en wordt sinds juli 2015 uitgezonden bij RTL7 en wegens groot succes uitgebreid naar RTLZ en zelfs naar SBS6.

Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. 

In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan zaken die algemeen bekend zijn zoals recyclen en zonnepanelen. We schromen niet om actuele topics aan de kaak te stellen en dieper op de materie in te gaan. Doordat de thematiek zeer gevarieerd is, bestaat onze klantenkring dan ook uit een breed scala van mooie partijen. 

Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen en wordt sinds juli 2015 uitgezonden bij RTL7. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Zo kwamen er in eerdere afleveringen al verschillende partijen aan bod zoals Spadel, waar we naar de bron van Spa Water gingen, Chevalier Floatels die ons op spectaculaire wijze mee nam offshore en Cirkelstad waarin oud VROM-minister Jacqueline Cramer haar visie over de circulaire economie gaf.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag onze aanpak in details met u

Opdracht

Uitvoering

Film op locatie

Evaluatie

.