Welkom bij Prime Time Television

Audiovisueel Media bureau

Onze missie

Opzienbarende televisie programma’s maken voor een bewustwordend publiek, over duurzame, te gekke en zorgzame mensen en bedrijven, ongeacht het budget en ongeacht de opdracht. 

Onze visie

Tegenwoordig omarmen mensen bedrijven met klantervaringen die het beste aan hun behoeften voldoen. Via storytelling willen wij ervaringen creëren waar mensen van houden.

Ons proces

Met een hecht team van regisseurs en producenten, die samenwerken met de beste creatieve talenten, zijn we in staat om branded content te maken waar een modern publiek om vraagt.

We Geloven in

+++ Creativiteit

+++ Eerlijkheid

+++ Communicatie

Onze procedure

Als mediaproductiebedrijf werken we elke dag met veel passie en plezier aan het bedenken, voorbereiden, opnemen, editen, monteren en uitzenden van kwalitatieve en informatieve tv-programma’s. Naast het maken van diverse televisieformats produceren we ook op maat gemaakte bedrijfsreportages voor het promoten van jouw product of dienst!

Het begint natuurlijk allemaal met de wederzijdse klik

Deelnemers die een duidelijke en inspirerende visie hebben, maar ook leuk en gepassioneerd hun boodschap kunnen overbrengen richting onze kijkers, zijn vrij om deel te nemen. Als alle lichten op groen staan dan gaan we naar door naar de volgende stap.

Als de ideeën goed overeenkomen en de samenwerking wederzijds bevestigd is… 

Gaan we samen alle voorbereidingen treffen. Een gedegen voorbereiding is immers het halve werk! Alle voorbereidingen en bijzonderheden verwerken we in een draaiboek. Hierin wordt de reportage op maat geschreven, waarin we alle beelden en interviews bedenken en natuurlijk ook zorgen dat het allemaal juist en volledig opgenomen kan worden. Dit wordt altijd in overleg met jou gemaakt, zodat we de kwaliteit altijd samen kunnen bewaken. Als het draaiboek wederzijds goed bevonden is, gaan we door met het maken van de opnames.

Ons camerateam komt op locatie en zorgt dat we ruim voldoende materiaal hebben. Mocht het niet in 1 keer lukken, doen we het gewoon nog een keer. Net zolang totdat we allebei tevreden zijn. Van al deze opnames wordt er een concept montage gemaakt. Graag ontvangen wij hierop feedback, zodat we samen kunnen toewerken naar het definitieve eindresultaat.

De reportage wordt ter goedkeuring naar je toegestuurd voordat de reportage uitgezonden wordt

Dit is om alle gewenste wijzigingen tijdig door te kunnen voeren, zodat we ver van te voren en in alle rust het resultaat kunnen bekijken. Indien gewenst hebben we dan nog alle tijd en rust om de laatste dingen te finetunen, zodat we allebei tevreden zijn met het eindresultaat.

En dan is het zover…

Dan ben jij te zien op landelijke televisie! Zorg dat jij, jouw familie, vrienden en zakenrelaties allemaal klaar zitten om jou te bewonderen op TV!

Lijkt het jou ook leuk?

Neem dan contact met ons! +31 (0)6 51 41 71 08