Vacature Sales manager

landelijke televisie 

Prime Time Television is enorm aan het groeien en wij zoeken gedreven mensen om ons te helpen de volgende stap te maken. Bij Prime Time Television vind je uitsluitend mensen met durf, ongelimiteerde ambitie en een passie voor branded content.

Wat vragen wij van jou als sales manager?

Ben jij die topper met aantoonbare ervaring en goede resultaten in een hard sales omgeving? Degene die onze sales verder weet te ontwikkelen naar een high performance team. Onze salesmensen weet te inspireren, hen helpt om hun talenten verder te ontwikkelen en deze optimaal in te zetten. Die respect afdwingt op gedrag en inhoud. Iemand die mensen kan overtuigen en aan zich weet te binden.   

Als jij die topper bent, dan gaan we heel graag met jou in gesprek. Wij bieden je een inspirerende sales omgeving, mooie TV producties, een informele resultaatgerichte sfeer en de zeer goede arbeidsvoorwaarden.

Denk jij dat wij bij elkaar passen: solliciteer en overtuig ons!

Wie ben jij?

Je bent scherp, analytisch en stuurt op resultaat, maar tegelijk ook hands-on en mensgericht. Je weet als geen ander hoe je toptalent moet ondersteunen en coachen om de beste versie van zichzelf te zijn. Je snapt dat de combinatie van volume en kwaliteit ‘key’ is in het behalen van resultaat. Verder weet je een hecht team te bouwen dat met elkaar presteert en plezier heeft.   

Over Prime Time Television 

Prime Time Television is een gerenommeerde productiemaatschappij die televisieprogramma’s produceert voor de RTL-groep en Talpa. Door middel van brandend content brengen wij nationale en internationale topondernemers in beeld. In de afgelopen jaren hebben wij onze kijkers een kijkje in de keuken gegeven bij meer dan 2500 bedrijven. Concepten als duurzaam ondernemen, zorg en innovatie. Tevens begeleiden wij onze deelnemers naar een betere online exposure door middel van kwalitatieve en inspirerende video content.

Wat zoeken wij?

 • Je bent verantwoordelijk voor de sales resultaten. Vanuit deze verantwoordelijkheid maak je deel uit van het MT Prime Time Television;
 • Stuurt de sales vloer aan, traint hen en zorgt dat ieder voor zich én het team als geheel zich ontwikkelen naar een steeds hoger niveau;
 • Je bent degene die de mensen ondersteunt, helpt, oplossingen geeft en keuzes maakt;
 • Je bouwt aan je eigen klanten portefeuille en onderhoudt deze;
 • Je bent de spin in het web op de vloer en weet voor alles een oplossing.

Wat bieden wij!

 • Een prachtige kans in een sterk groeiend kwaliteits TV productiebedrijf;
 • Een goed inkomen!
 • Mogelijkheid om als freelance te werken of in loondienst;
 • Functie voor 40 uur per week;
 • Een kijkje in de televisie wereld wat erg mooi meegenomen is op je CV;
 • Een gedreven, hecht sales team, leuke uitjes en incentives.

 Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd / freelance

Enthousiast?

Ben jij de sales manager die wij zoeken en spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct met een korte motivatie en Curriculum Vitae!
Wil je meer informatie, schroom dan niet. Je kunt telefonisch +31 (0)6 26 69 52 05 of per mail recruitment@primetimetelevision.nl contact opnemen met de afdeling recruitment.