Vacature

Stagiair social media (januari 2024)

Wij zijn op zoek naar een social media stagiair voor landelijke televisie.

Ben jij 24/7 online, op de hoogte van de laatste trends en ken je alle ins- en outs van de social media platformen. Vind jij het leuk om onze social media platformen te beheren en verder te ontwikkelen? Op ons kantoor in Gouda hebben wij weer plek voor een ambitieuze stagiaire Social Media branded content landelijke televisie.

Wij zoeken iemand die enthousiast, leergierig en een echte doorpakker is.

Voor Prime Time Television zijn wij per direct op zoek naar een stagiair social media. Ben jij creatief, maar ook resultaat gericht? Vind jij het leuk om samen met onze creatieve collega’s aan onze televisieprogramma’s en online platformen te werken? Dan is dit de functie waarin jij je kwaliteiten kunt combineren en verder uitbouwen!

Wat vragen wij van jou?

Je bent zelfbewust en leergierig. Je hebt de regie in eigen handen. Je werkt met veel plezier en krijgt energie van wat je doet. Je bent het type ‘zeg wat je doet en doen wat je zegt’. Je bent een nieuwsgierige en uitdagende gesprekspartner voor je collega’s.

Je kent alle populaire social media platformen en hun doelgroepen. Je weet hoe deze te beheren, in te zetten en verder te ontwikkelen als onderdeel van onze content- en marketingstrategie.

 

Wat ga je doen als social media stagiair

 1. Jij krijgt het volledige beheer over onze online mediakanalen.
 2. Je bent een gedreven content creator. Jij weet de boodschap van Prime Time Television én die van onze klanten eerlijk, authentiek en pakkend via de verschillende kanalen te communiceren.
 3. Jij plaatst met grote regelmaat nieuwe content op de verschillende social media. Jij kent de verschillende platformen en doelgroepen. Jij weet de content hierop aan te passen. 
 4. Je ontwikkelt onze onlinekanalen naar een hoger level. Het gaat hierbij om:
 • Het doorvoeren van de nieuwe social mediatrends zoals short video’s, eerlijke en authentieke contente beelden en nieuwe platformen (bv TikTok Advertising)
 • Jij weet hierbij een opvallende, herkenbare en consistente uitstaling neer te zetten. 

Als stagiair social media heb je:

 • Geloof in jezelf en jouw creativiteit en talenten.

 • Ervaring met social media platformen en haar doelgroepen. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en trends hierin.

 • Je koppelt humor aan een kritische houding en opstelling: je weet de juiste vragen te stellen, de juiste diepgang te bereiken en zo nodig ‘nee’ te zeggen.

 • Positieve mindset: denken in kansen en oplossingen. Je weet mensen ‘mee te krijgen’

 • Zelfreflectie en lerend vermogen: kritisch op de eigen prestaties en resultaten. Open staan voor aanwijzingen tot verbetering.

En daar krijg je veel voor terug!

 • Een goede begeleiding en een prima stagevergoeding
 • Je komt binnen een leuk, gedreven team te werken. Wij gaan open en vriendschappelijk met elkaar om. Wij helpen elkaar om het maximale uit jezelf te halen.
 • Je krijgt training en dagelijkse ondersteuning om je talenten optimaal te ontwikkelen
 • Leuke teamactiviteiten binnen en buiten de werktijd.

Solliciteer bij ons als stagiair Social Media landelijke televisie!

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Klik hiervoor op onderstaande sollicitatiebutton en voeg je enthousiaste motivatiebrief en cv toe.

Wil je nog iets meer weten over Prime Time Television of de functie? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze afdeling recruitment via recruiter@primetimetelevision.nl. Bellen kan naar 06-26695205 (Whatsappen kan ook!)