Vacature telefonische verkoper

Wij zijn Prime Time Television

Een zeer gemotiveerd en succesvol saleskantoor in het pittoreske Gouda!

Bij Prime Time Television werken we dagelijks aan het vinden van nieuwe deelnemers voor onze televisie-formats. Deze televisie-formats worden uitgezonden bij de kanalen van RTL en Talpa. Met als paradepaardje Doe Maar Duurzaam, het meest succesvolle televisieprogramma op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn opzoek naar echte belbazen en bazinnen in Gouda. Heb jij het in je? Kom vandaag nog langs of neem contact op en start volgende week al!

Wie zoeken wij?

Energie en een positieve mindset

Wij zoeken collega’s die veel energie en een positieve mindset hebben. In de sales hangt een groot gedeelte van jouw toekomst af van jouw eigen inzet en prestaties. Met de juiste mindset en instelling zullen je prestaties verbeteren en dan zal je vanzelf mogelijkheden krijgen (afdwingen) om door te groeien tot een salestopper!

De wil om constant te scoren

Als het lukt om de deal binnen te halen dan voelt dat geweldig. Wij zoeken collega’s die constant willen scoren! Het binnenhalen van sales is essentieel in ons werk om succes te halen. Scoren zit in onze genen. Wij zoeken collega’s die dit ook hebben!

De wil om veel geld te verdienen, want geld maakt gelukkig!

Laten we eerlijk zijn, hoeveel functies zijn er waarbij je voor een groot gedeelte zelf bepaald hoeveel je verdient? Goede prestaties worden bij ons goed beloont door middel van een riante provisieregeling die elke 2 weken uitbetaald wordt!

Wat doet een telefonisch verkoper bij Prime Time Television?

Als telefonisch verkoper ben jij verantwoordelijk voor een correcte invulling van onze televisieprogramma’s. Binnen deze programma’s komen diverse bedrijven, organisaties en specialisten aan bod, die tekst en uitleg geven over hun vak. Je benadert de desbetreffende partij proactief, om haar ervan te overtuigen deel te nemen aan het programma waarvoor jij actief op zoek bent. Hierbij komen je sales skills aan te pas! Wij maken de potentiële klant enthousiast en denken mee over de invulling van de reportages, voor zowel de organisatie als de kijkers thuis. Tenslotte verwachten we wel van je dat je je goed verstaanbaar kunt maken in het Nederlands. Een professionele uitstraling is dan ook belangrijk!

De kandidaat die wij zoeken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Proactief, ondernemend en verantwoordelijk;
 • Ambitieus, gedreven en gemotiveerd;
 • Goed in netwerken en relaties opbouwen;
 • Volwaardig gesprekspartner, goed in luisteren;
 • Een winnaar – Opgeven is geen optie;
 • Aantoonbare commerciële ervaring;
 • Gedegen kennis van diverse media vormen (pre).

Wat hebben wij te bieden?

 • Uitstekende werkomgeving; De werkvloer is gevuld met gemotiveerde medewerkers die tot het uiterste gaan om te scoren. Leer hiervan en verbeter!
 • Mogelijkheid tot veel geld verdienen; Bij ons kan je tussen de €3.000,- en €9.000,- per maand verdienen. Lijkt dit je iets?
 • Een toffe baan voor 4-5 dagen per week;
 • Groeimogelijkheden; Buiten televisieprogramma’s maken, zijn we nog beter in het realiseren van succesvolle sales carrières. Voor de mensen die echt willen, is dit de kans om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.
  • Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze trainingen effectief zijn, investeringen wij in ons personeel. Voor de echte salestijgers die echt willen, is dit de kans om hun carrière naar een nieuw niveau te tillen!

   • Dagelijkse sales training; Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze trainingen effectief zijn, investeringen wij in ons personeel. Voor de echte salestijgers die echt willen, is dit de kans om hun carrière naar een nieuw niveau te tillen.
   • Twee keer per maand uitbetaald krijgen; Zoals het in een salesbedrijf hoort, keren wij jouw provisie vlekkeloos uit!
   • Vrijdagmiddagborrel; Onze wekelijkse uitlaatklep. Het is dé perfecte manier om het weekend in te luiden en je bouwt ook nog een band op met je collega’s.

   Dus wil je knallen en veel geld verdienen? Solliciteer dan nu via onderstaande knop en wellicht start je deze week nog bij Prime Time Television.

   Parttime uren: 32 per week

   Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

  Energie en een positieve mindset  

  Wij zoeken collega’s die veel energie en een positieve mindset hebben. In de sales hangt een groot gedeelte van jouw toekomst af van jouw eigen inzet en prestaties. Met de juiste mindset en instelling zullen je prestaties verbeteren en dan zal je vanzelf mogelijkheden krijgen (afdwingen) om door te groeien tot een salestopper!

  Enthousiast?

  Spreek deze vacature je aan, reageer dan direct met een korte motivatie en Curriculum Vitae. Wil je meer informatie, schroom dan niet. Je kunt telefonisch +31 (0)182 717500 of per mail recruitment@primetimetelevision.nl contact opnemen met de afdeling recruitment.