Heel Holland Woont is hét televisieprogramma waarin alles over wonen aan bod komt.
In iedere aflevering wordt er een nieuw thema centraal gesteld. We nemen de kijkers mee van A tot Z in het bouwproces. Van ontwerpfase tot verkoopfase en van bouwfase tot aan de inrichting. Niks ontbreekt in Heel Holland Woont!

 

Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op ons woonplezier. Ben jij klaar voor jouw droomhuis? Kijk dan naar Heel Holland Woont. Hét woonprogramma voor het hele gezin bij RTL4.

 

Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen en wordt sinds juli 2015 uitgezonden bij RTL7. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Zo kwamen er in eerdere afleveringen al verschillende partijen aan bod zoals Spadel, waar we naar de bron van Spa Water gingen, Chevalier Floatels die ons op spectaculaire wijze mee nam offshore en Cirkelstad waarin oud VROM-minister Jacqueline Cramer haar visie over de circulaire economie gaf.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag onze aanpak in details met u

Opdracht

Uitvoering

Film op locatie

Evaluatie

.