Vanaf 12 mei op RTL Z!

 

Een slim pensioenplan is de sleutel tot (zakelijk) welzijn. Ontdek samen met presentator
Adriaan Slob de geheimen van slim pensioenbeheer in ‘Wat Te Doen Met Je Pensioen’ op RTLZ.

In elke aflevering krijg je praktisch advies van topspecialisten, hoor je inspirerende succesverhalen van slimme ondernemers, en krijg je concrete stappen voor een waterdichte pensioenplanning.

Leer hoe je jouw pensioenfonds optimaliseert, belastingvoordelen benut en investeert voor een zekere toekomst. In dit programma krijg je alle tools die je nodig hebt voor jouw route naar financiële stabiliteit. Van opbouw, tot beheer. Van risicospreiding tot persoonlijk advies. Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje voor een gezonde financiële toekomst.

 

 

 

Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen en wordt sinds juli 2015 uitgezonden bij RTL7. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Zo kwamen er in eerdere afleveringen al verschillende partijen aan bod zoals Spadel, waar we naar de bron van Spa Water gingen, Chevalier Floatels die ons op spectaculaire wijze mee nam offshore en Cirkelstad waarin oud VROM-minister Jacqueline Cramer haar visie over de circulaire economie gaf.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij bespreken graag onze aanpak in details met u

Opdracht

Uitvoering

Film op locatie

Evaluatie

.