jobs

Als zelfstandig mediabedrijf maken wij gerenommeerde televisieprogramma’s die onder meer op de kanalen van RTL, Talpa en VTM worden uitgezonden. Door middel van branded content brengen wij Nederlandse en internationale ondernemers in beeld.

In de afgelopen jaren hebben wij een kijkje in de keuken gegeven bij meer dan 2500 bedrijven. Concepten als duurzaam ondernemen, zorg en innovatie. Tevens begeleiden wij onze deelnemers naar een betere online exposure door middel van kwalitatieve en inspirerende video content.

Vacatures

LANDELIJKE TELEVISIE FORMATS

Sales Manager

 

GEZOCHT

Programmamanager binnendienst

LANDELIJKE TELEVISIE FORMATS

Stagiair social media

Enthousiast?

Spreekt een vacature je aan, reageer dan direct door het formulier in te vullen met een korte motivatie en Curriculum Vitae. Wil je meer informatie, schroom dan niet. Je kunt telefonisch 06 – 26 69 52 05 of per mail recruitment@primetimetelevision.nl contact opnemen met de afdeling recruitment.

  Je werkplek

  Wij zijn geen groot corporate media huis. Wij hebben juist gekozen voor het behoud van een huiselijke en creatieve omgeving. Het kantoor is opgesplitst in afdelingen Sales & Redactie. Kom zelf langs en ervaar of het echt zo een open werksfeer is als wij gedurfd claimen.

  Je collega's

  Wij zijn creatieve, ondernemende mensen met een passie en liefde voor media. Onze grootste kracht ligt in de mensen die hier werken en de hechte band die wij met elkaar hebben.

  Je kansen

  Gedreven mensen, dat is waar we naar op zoek zijn. ‘’Sky really is not the limit’’. Met de juiste mindset kan je niet alleen extreem goed verdienen maar ook zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om een eigen format te bedenken.

  Werken bij Prime Time Television

  Dit zegt één van de collega’s over het bedrijf:

   

  ‘’ Er hangt hier een enorm fijne sfeer. Iedereen ondersteund elkaar en we hebben allemaal passie voor het media vak, Soms is het hectisch maar dat komt omdat we allemaal strebers zijn. Persoonlijk vind ik het leukste aan mijn werk dat ik door middel van goede content creatie kan bijdragen aan het succes van enorm veel mooie bedrijven. ” 

  Enthousiast?

  Spreekt een vacature je aan, reageer dan direct door het formulier in te vullen met een korte motivatie en Curriculum Vitae. Wil je meer informatie, schroom dan niet. Je kunt telefonisch of per mail recruitment@primetimetelevision.nl contact opnemen met de afdeling recruitment.